Изберете категория
Вашата кошница

ПРОМО ОФЕРТА 3 В 1❗️ ЕЛЕКТРИЧЕСКА МУХОБОЙКА+КРУШКА ПРОТИВ КОМАРИ+БРОШКА

ПРОМО ОФЕРТА 3 В 1❗️ ЕЛЕКТРИЧЕСКА МУХОБОЙКА+КРУШКА ПРОТИВ КОМАРИ+БРОШКА
15.99 лв.
19.98 лв.
 • Статус: ✘Изчерпано
 • Код на продукт: 2909
Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Крушка против комари


✔️Завийте на мястото на обикновена крушка и готово! Първо примамва и след това унищожава досадните комари и други летящи вредители! Синята ултравиолетова светлина е неустоима за гадинките и осигурява максимална атракция, използвайки само 9W енергия!

✔️ Осигурява 600 лумена светлина; заменя стандартните крушки от 60 W. Има 2 режима на светлина. (Не се използва с димерни превключватели.)Понякога производителите измислят такива неща, че човек се чуди как до сега не са го измислили. Тази лампа принадлежи именно към тази категория продукти. Помислете само, какво по-логично от това: вместо обикновена крушка за осветяване, да навием в полюлея или нощната лампа една крушка, която ще унищожава комарите в стаята!

✔️ Край на чуденките къде да поставите лампата против комари от класически тип с кабел, а след като й намерите място да се чудите в кой контакт да я включите или да търсите разклонител, защото кабела не стига. Сега просто завивате в някоя фасунга и готово! 


Електрическа мухобойка


Представяме ви една уникална джаджа, с която преследването на комари и мухи ще стане истинско забавление, удоволствие и дори състезание мужду членовете на семейството.

✔️Електрическата палка-ракета генерира високо напрежение между двете страни на мрежата, което убива всички летящи насекоми попаднали там като комари, мухи, пеперуди и други насекоми.Инструкция за експлоатация:


За да задействате ракетата-палка против комари, я хванете за дръжката и натиснете бутона докато светне индикаторната лампа. Устройството е готово за работа. Когато летящите насекоми навлязат в мрежата с високото напрежение, отпуснете бутона и почистете мрежата. Почистването може да стане с четка или с изтръскване, като внимавате да не счупите устройството.Електрическата мухобойка е бърз и ефективен начин за елиминиране на мухи, комари и други летящи насекоми.


За безопасна експлоатация на този уред е необходимо:


 • Да не допускате използването на уреда на открито или в помещения където може да бъде изложен на въздействието на вода – бани, перални помещения и други
 • Уреда да се захранва само с батерии
 • Не използвайте уреда с мокри ръце
 • Уреда да не се потапя в течности за почистване или измиване
 • Ако се налага периодично почистване, устройството да се изключи и да се забърше с мека суха кърпа или четка
 • Да се пази от деца
 • В мрежата на уреда не трябва да се поставят метални предмети
 • Уреда не трябва да се отваря по никакъв повод, особено ако е под напрежение


Характеристики:


 • Захранване: 2 батерии тип AA, 1.5 V (не са включени в комплекта)
 • Генерирано напрежение: 2000 V
 • Размери: 51 x 21 см.


Брошка против комари


Представяме ви един лесен и забавен начин за защита срещу досадните комари. Брошки с интересен, забавен дизайн.

✔️Те са напълно безвредни. Това е най-новото изобретение за защита от комари на цялото семейство.

✔️Имат активно действие 2-3 месеца.

✔️ Поставят се лесно посредством щипка. Могат да бъдат закачени на ръкавите, връзките на обувките, козирката на шапката, джоба, раницата или където Вие намерите за добре.

За да удължите ефекта след като го свалите може да го приберете обратно в торбичката и да я затворите плътно.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още