Изберете категория
Вашата кошница

РАЗДЕЛЕНА СОЛАРНА ЛАМПА ЗА СТЕНА GL-160C

РАЗДЕЛЕНА СОЛАРНА ЛАМПА ЗА СТЕНА GL-160C
Цена:
31.99 лв.
 • Статус: ✘Изчерпано
 • Код на продукт: 3788
Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

✴️ Разделената соларна лампа за стена е задължителен продукт, който ще подобри осветлението и сигурността на къщата и двора!

✴️ С тази соларна лампа няма да имате повече притеснения, относно недостатъчното съхранение на слънчева енергия!

✴️ С помощта на отделният дизайн на соларната лампа, можете да инсталирате лесно на всяка стена панела със сензора за движение и светлина излъчвана от 160 LED диода навсякъде, където е необходимо осветление, след това поставете соларният панел на място, където постояно ще поема много слънчева светлина!

✴️ За свързването на двата панела е осигурен 5 метров кабел, с които няма да се притеснявате, относно креативното инсталиране на двата соларни панела!

✴️ Соларната лампа, може да се постави на различни места, където е необходима светлина, без ограничения:

 • На закрито.
 • На открито.
 • В двора.
 • В градината.
 • В гаража.

✴️ С помощта на 160 подобрени COB LED светлини, които са най-новата и най-модерна технология на пазара днес. Чрез тях се предоставя много силно и ярко осветяване на местата около дома ви, предоставяща ви по-енергоспестяващ начин на живот и задоволяваща вашите изисквания за осветление!

✴️ Просто използвайте предоставените винтове, за да инсталирате тази външна лампа за движение, не се изисква захранване или окабеляване!

✴️ Препоръчително е да се избере място, което ще гарантира, че соларният панел може да абсорбира повече слънчева светлина, за да се увеличи максимално дългосрочното нощно осветление. Препоръчителната височина на монтаж 1.8-2.44м.!

Светодиодният прожектор се характеризира с три режима на осветление, като автоматично се изключва през деня и се включва през нощта:

 1. Режимът сензор за движение:
  Светлината се включва за 25-30 секунди, само когато засече движение.
 2. Управление на сензора с възможност за затъмняване:
  Светлината автоматично ще се включи в затъмнен режим през нощта и ще стане по-ярка за 25-30 секунди, когато засече движение.
 3. Винаги включен режим:
  Светлината се включва през нощта и остава средна светлина 6 часа със или без засичане на движение.

Разделената соларна лампа се характеризира с различни функции:

 

 Чувствителен сензор за движение:
Той ще светне, когато усети движение на разстояние около 5-6 метра. Яркостта е 260LM. Мощността е 360W. Капацитетът на литиево-йонната батерията е 2400mAh, с помощта на която осветлението е по-продължително и дълго.

 

 По-безопасна слънчева светлина:
Материалът на корпуса е водоустойчив и е изработен от издръжлива и високоякостна пластмаса (ABS). Може да издържи на много видове екстремни метеорологични условия, като сняг, слана, дъжд, високи температури и др.

 

 Лесен за инсталиране:
Просто използвайте предоставените винтове, за да инсталирате тази външна лампа за движение, не се изисква захранване или окабеляване. С помощта на отделния дизайн можете да инсталирате външната светлина на сензора за движение на всяко място, където е необходимо осветление на закрито или на открито.

Спестяване на енергия и пари:
Слънчевите светлини на открито спестяват повече енергия и преобразуват до 22.5% от слънчевата светлина в електрическа енергия. По такъв начин можете да спестите разходи за електроенергия. Препоръчително е да изберете място, което да гарантира, че слънчевият панел може да абсорбира слънчевата светлина, за да увеличи максимално дългосрочното нощно осветление.

В комплекта са включени, следните неща:

 • 1бр. COB светлинен панел.
 • 1бр. Соларен панел.
 • 1бр. 5 метров кабел.
 • 4бр. Монтажни винтове.
За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още