Изберете категория
Вашата кошница

Стоки за дома

Стоки за дома
Сгъваема Соларна LED Лампа тип Футболна Топка
-13 %
✅Соларната LED лампа за осветление е с широк обхват, обилна светлина и осветява тъмната зона на стаята или двора. Многофункционална и красива, тя е универсална и подходяща за всички видове стаи, както и за къмпинг осветление, за заведение, хотел или търговски център, градина. Лампата е лесна за монтаж снабдена е с кука с помощта на която може да я закачите където пожелаете, тъй като е изключително лека, изработена от високопрозрачен PP материал, който осигурява равномерен светъл цвят, ярък и мек. Корпусът на лампата е ABS материал, който е устойчив на ръжда. Уникалният оптичен дизайн позволява..
19.99 лв. 22.99 лв.
Силиконова уплътнителна лента за врати и прозорци
-50 %
✅Силиконова уплътнителна лента за врати и прозорциС помощта на прозрачна лента запушете дупките на вратите и прозорците! Намалете проникването на студен въздух, прах, насекоми и шум в дома!✅ПОСТОЯННО РЕШЕНИЕ ЗА БЪРЗ РЕМОНТСиликоновата лента с отлични уплътняващи свойства е чудесно решение за бърз ремонт. Поради дебелината от само един милиметър, това няма значение при използване на врати и прозорци.✅ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕЛентата трябва да бъде измерена, отрязана, защитният слой отлепен и нанесен върху повърхността. Не се нуждаете от никакви знания или опит, за да поправите тази лента..
4.99 лв. 9.99 лв.
Турмалинов разпределител на вода с душ слушалка
-33 %
✔️Душ слушалката е със стандартен накрайник, и се монтира лесно - без никакви усилия. Компактен дизайн и прозрачно тяло, в което са поставени топчетата от турмалин.✔️Накрайникът е с размер 22мм, става за външна и вътрешна резбова част. ✔️Лесен за монтиране към всички видове чешми тип батерия с резбова част;✔️Идеален помощник в кухнията, душ кабини и бани;✔️Само с едно движение на превключване;✔️Изработен от неръждаема сплав и висококачествен силиконов проводник, той гарантира интензивно всекидневно ползване.Характеристики: Тип инсталация: Монтаж към чешма Материал на главата: Пластмаса ..
19.99 лв. 29.99 лв.
✅Мултифункционлана закачалка за дрехи, която може да се постави хоризонтално и вертикално.✅Закачалката изпълнява функция на органакзер за други закачалки в гардероба, благодарение на дупките в основата си. Спестява място и всичко е подредено и винаги под ръка.✅Чудесен органайзер за гардероб.✅Може да се използва и като сушилник за дрехи.Характеристики:Материал: здрава пластмаса Размер: 33.5×5.2см..
9.99 лв.
Мултифункионален Будилник с проектор - часовник✅Многофункционален будилник с проектор който показва на LCD дисплея време, вътрешната температура, и датата. ✅Благодарение на проектора може да показва времето директно на тавана или стената на къщата ни.✅Будилникът има възможност да показва времето в 12 или 24 часа, с функцията за аларма, температурата на "среда може да бъде изразена в градуси C ° (Целзий) или ° F (Фаренхайт).✅ Часовника е снабден с множество функции като будилник, термометър за вътрешна температура, дата, ден от седмицата. Часовника има будилник с функция по..
19.99 лв.
✅Поставка за сушене на съдове е важен елемент във всяка кухня. Позволява ви да сушите съдове, прибори за хранене и кухненски принадлежности. Благодарение на дизайна, тази поставка е практична във всяка кухня, може да се раздели на компоненти и да се дезинфекцира много лесно.  Сушене на 17 чинии, 6 чаши и ниво за различни съдове, подложка за прибори за хранене и подвижна тава, която ви позволява бързо да се отървете от натрупаната вода. Дължина:410 мм.Ширина:250 мм.Височина:360 мм.Тегло:3000 g..
34.99 лв.
Кухненски органайзер за мивка
-44 %
Поставка органайзер за домакински гъби с дозатор за веро или течен сапун.✔️Практичен кухненски органайзер, с който гъбичките за чинии ще са ви винаги под ръка и на правилното място.✔️Удобен органайзер за мивка с вграден диспенсър за веро или друг препарат.✔️С отделено място за бързо съхранение на пръстените от ръката.Характеристики:Две отделения за гъбички за миене, телчета за съдове и други. Отделение за течен сапун или друг препарат. Място за поставяне на дамски пръстени. Елегантен дизайн. Размери: 26см x 11см x 8см..
4.99 лв. 8.99 лв.
Това е контактен инсектицид. След докосване на праха, с която и да е част от тялото на насекомото, нервната му система спира да функционира и умира в рамките на няколко часа.Начин на употреба:Начертайте дебела линия на пътя на вредителите.Начертайте два или три кръга около кошера, краката на шкафа за храна или кофата за боклук.2 броя в опаковка.❗Нетоксичен за хора, но пазете от деца и си измийте ръцете след употреба❗..
0.50 лв.
Турмалинови налакътнициМоментален ефект | Бързи резултати | Гарантирано качество | Турмалин | Отрицателни йони ✅3 високотехнологични слоя със специална структура и въздействие Бърз загряващ ефект Постоянно магнитно поле с оздравително действие върху акупунктурни точки Инфрачервена топлина за стимулиране на кръвообращението Отрицателни йони за бърз възстановителен ефект ✅Ефективно подпомага при:  Подобрява циркулацията и очиства кръвта;  Нормализира артериалното налягане;  Ускорява зарастването при фрактури;  При напрежение и умора на ръцете или пръстите; ..
17.99 лв.
Това е контактен инсектицид. След докосване на праха, с която и да е част от тялото на насекомото, нервната му система спира да функционира и умира в рамките на няколко часа.Начин на употреба: Начертайте дебела линия на пътя на вредителите. Начертайте два или три кръга около кошера, краката на шкафа за храна или кофата за боклук.2 броя в опаковка.❗Нетоксичен за хора, но пазете от деца и си измийте ръцете след употреба❗..
0.50 лв.
Турмалиновите накитнициМоментален ефект | Бързи резултати | Гарантирано качество | Турмалин | Отрицателни йони ✅3 високотехнологични слоя със специална структура и въздействие Бърз загряващ ефект Постоянно магнитно поле с оздравително действие върху акупунктурни точки Инфрачервена топлина за стимулиране на кръвообращението Отрицателни йони за бърз възстановителен ефект ✅Ефективно подпомага при:  Подобрява циркулацията и очиства кръвта;  Нормализира артериалното налягане;  Ускорява зарастването при фрактури;  При напрежение и умора на ръцете или пръстите; ..
14.99 лв.
Мощна соларна лампа W789A-4
-25 %
Изключително мощна соларна лампа W789A-4 с 208 диода в лупа.✔️Лампата е обурудвана с датчик движение и дистанционно управление.✔️Този модел е подхдящ за осветление на площ до 140 кв.м. С помоща на дистанционното можете да сменяте между 3 режима на работа. С SOS функция.✔️Осветителното тяло е изключително подходящо за места без електрическо захраване, като: игрища градини пътеки както и много други Размер на лампата със стойка: В/Ш - 52см х 17см..
44.99 лв. 59.99 лв.
Самозалепваща водозащитна лента за фуги
-55 %
Самозалепваща водозащитна лента за фуги в банята като мивки, вани, моноблок. Запълнете фугите и на процепите между различни кухненски плотове и мивки, плочки и стена и други повърхности, освежете вашия дом бързо и лесно с тази лента. С тази лента може да изолирате различни по размер фуги във вашия дом навсякъде, където е необходимо в банята, в кухнята, на земята и други. Характеристики: Дължина на ролката 50 метра Две различни ширини: 0.5см и 1см Цвят на лентата: златист Начин на употреба:Почистете повърхностите, върху които ще залепяте лентата, подсушете ги добре, след..
4.99 лв. 10.99 лв.
✅Уплътнителни ленти за врати, прозорци от полиуретан. Последното поколение екологично чисти уплътнения имат добра еластичност, висока плътност за двойна шумоизолация Самозалепваща се лента е водоустойчива и прахоустойчива. Уплътнителна лента е инструменти за топло и звукоизолация. Намалете шума отвън и затръшването на плъзгащата се врата и си осигурете тиха и комфортна среда за живот.✅Осигурете ви тиха и комфортна среда за живот.Използва се за запечатване на празнината от 0-20 мм на прозорците и вратите за подобряване на енергийната ефективност чрез запечатване на празнини и теч..
6.99 лв.
Органайзер за мивка
-33 %
Практичен органайзер, с който можете бързо и ефективно да подредите пространството на кухненския плот! Разполага с просторна кошница за съхранение на прибори и двоен държач за изцеждане и сушене на кухненски кърпи.✔️Перфектен прибор за подреждане и организиране на кухнятаТова е разтегателна кошница за мивка, с която можете да организирате и освободите място на кухненския плот по много лесен начин.✔️Място за всички аксесоари за почистванеРазполага с просторна кошница за съхранение на всички необходими прибори по време на миене – гъби, четки, кърпи, препарати, сапуни и др.✔️Без повече влажни гъб..
9.99 лв. 15.00 лв.
✅Мултифункционална етажерка, която може да се използва като стойка за обувки, закачалка за дрехи, шапки, обувки, чанти, чадъри и други.✅Висококачествената конструкция гарантира максимална здравина и издръжливост.✅Можете да я поставите в антрето и да подредите всичките си обувки на нея.✅Изключително стилен и елегантен дизайн.✅С комбиниран 3в1 дизайн – разполага със стойки за шапки, закачалки за дрехи и рафтове за обувки.✅Ще поберете обувките на цялото семейство на тази практична етажерка.Размер:135 Х 65 Х 25см...
59.99 лв.
от 1 до 16 от общо 566 резултата (36 стр.)