Изберете категория
Вашата кошница

Огледало с LED светлина и увеличение 10Х

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Искате ли да имате деликатен грим, който изглежда естествен и безупречен? Искате ли да изглеждате добре за вашите срещи? Предполагаме, че това огледало с 10-кратно увеличение ще бъде от голяма полза за вас! 10х увеличително кръгло огледало има елегантен дизайн и лед светлина захранваща се с 3бр. ААА батерии. Здраво вакуумно захващане за гладка и суха повърхност, като огледало, фаянс и др. Вендуза за здраво захващане; Въртящо се на 360 градуса; Десет кратно увеличение - ще видите всеки детайл; 

Козметично огледало със здрава засмукваща основа, което прикрепяш хоризонтално или вертикално към всяка гладка повърхност, за да са напълно свободни ръцете ти. Огъни го така, както ти е удобно, включи светлина, ако се налага и се наслади на времето за себе си!

✅Козметично огледало с 10-кратно увеличение и LED светлина

Всяка сутрин бързаш да се гримираш или оформиш веждите си, а козметичното огледало сякаш те саботира. Не можеш да го разположиш там, където на теб ти е удобно, а трябва да се навеждаш спрямо него? Или пък в стаята е прекалено тъмно и не виждаш прецизно. Ако тази история ти е позната, то със сигурност ще се зарадваш да разбереш, че вече има козметично огледало, което ще те улесни в ежедневните ти разкрасителни процедури и ритуали. Запознай се с гъвкавото козметично огледало, което можеш да прикрепиш хоризонтално или вертикално към всяка гладка повърхност. Можеш и да го огънеш за още по-голямо удобство. Но и това не е всичко! Гъвкавото огледало има и вградена LED светлина!

Супер, нали? С това огледало се гримираш по-лесно, по-бързо и с по-голямо удоволствие.

✅Просто го прикрепи към гладка повърхност - независимо дали на хоризонтална или вертикална, огъни го така, както на теб ти е удобно и това е!

Обикновено, за да имаш хубаво козметично огледало на удобно място в банята, например, трябва да направиш дупка в стената. С Гъвкавото огледало това изобщо не е нужно. Огледалото има здрава засмукваща основа, благодарение на която го прикрепяш бързо и лесно за всяка гладка повърхност - в банята, в спалнята, в кухнята, в коридора - където пожелаеш. След секунди и двете ти ръце ще са свободни, а огледалото ще остане на мястото си!

Прикрепи го към огледало

Прикрепи го върху плочки

Прикрепи го към мивка

Прикрепи го към прозорец

✅10-кратно увеличение на образа

Знаем, че когато се гримираш, няма място за грешки. С това огледало имаш 10-кратно увеличение на образа, за да видиш всеки детайл.

С него ще приключиш сутрешния си тоалет в пъти по-бързо.

✅С вградена LED светлина

Обикновено лампите в банята хвърлят сенки около лицето и не можеш да бъдеш сигурна как точно ще изглеждаш на дневна светлина. С гъвкавото огледало ще видиш цялото си лице и ще нанесеш грима равномерно, без да се притесняваш, че навън ще изглеждаш странно. Огледалото има интегриран светлодиоден пръстен с мека светлина.

100% без изкривяване на образа. Ще видиш всеки детайл такъв какъвто ще го видят и околните на дневна светлина.

✅Огледалото се огъва така, както на теб ти е удобно 

Може да се огъва на всички страни. Постави го по-ниско или по-високо, както ти е удобно. 

Вече не е нужно да приклякаш, да се изгърбваш, за да се видиш в огледалото.

✅Огледало, което трябва да протежаваш

Огледалото е перфектно за използване както от жени, така и от мъже - за да се избръснат перфектно. С това огледало слагането на лещи, правенето на прическа и гримирането са по-лесни от всякога.

Размери: 17.4 х 17.4 х 19.8 см.

Работи с 3бр. ААА батерии(не са включени в комплекта).

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още