Изберете категория
Вашата кошница

ЕЛЕКТРОМАГНИТЕН УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Сигурно няма човек, който да не се е сблъсквал с един много неприятен и дразнещ проблем – наличието на хлебарки, мишки, комари, и други насекоми, които не само че са неприятни, но и са приносители на множество болести, които могат да бъдат опасни за човека. И вероятно вече сте опитвали всичко, което се продава в аптеките. Повечето продукти обаче имат временен ефект, и не след дълго, досадните насекоми се завръщат отново. Не се отказвайте, има нещо, което ще Ви помогне да излезете като победител от битката с хлебарките. Въпросното нещо се наричаелектромагнитен уред против хлебарки.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИЯ УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ❓

УРЕДЪТ Е ЕКОЛОГИЧНО И ЕФЕКТИВНО СРЕДСТВО, БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЕТО ЩЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ МИШКИ, ХЛЕБАРКИ, МРАВКИ, КОМАРИ И ДРУГИ НАСЕКОМИ. УПОТРЕБАТА МУ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЛЕСНА – НЕ СЕ НУЖНИ СПЕЦИАЛНИ УМЕНИЯ, ЗА ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ – ЦЯЛАТА РАБОТА Е ДА ГО ВКЛЮЧИТЕ В ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОНТАКТ. ЕЛЕКТРОМАГНИТНИЯТ УРЕД ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ Е ЕДНО ОТ НАЙ-ЕФЕКТИВНИТЕ И НАДЕЖДНИ СРЕДСТВА, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ЗАВИНАГИ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ ВСИЧКИ ИНСЕКТИ В ДОМА, ОФИСА, ИЛИ ДРУГО ПОМЕЩЕНИЕ. МНОГО Е ВАЖНО ДА ОТБЕЛЕЖИМ, ЧЕ ИМПУЛСИТЕ, КОИТО УРЕДЪТ ИЗЛЪЧВА, ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ВРЕДЯТ НА ХОРА И ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ. ТОВА ПОЗВОЛЯВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УРЕДА В:

  • ХОТЕЛИ
  • РЕСТОРАНТИ
  • МАГАЗИНИ
  • АПАРТАМЕНТИ И КЪЩИ
  • КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ПОМЕЩЕНИЯ, В КОИТО ЖИВЕЯТ И РАБОТЯТ ХОРА, ИЛИ КОИТО СА ОБИТАВАНИ ОТ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ.

КАК РАБОТИ УРЕДЪТ❓

Електромагнитният уред против насекоми разпръсква импулси, които правят Вашия дом, офис или друго помещение, некомфортно и неприятно за хлебарки и всякакви инсекти. Обхватът, върху който действа уредът е 150 кв.м., което означава, че ще прогоните досадните насекоми не само от Вашия дом, но и от този на съседите. Предаването на електромагнитните импулси се осъществява чрез електрическата инсталация (окабеляването) на сградата. Това им позволява да достигнат до местата, където хлебарките живеят и се размножават, и да ги прогонят завинаги от дома Ви.
По принцип, размножителният период на хлебарките трае между 4 и 6 седмици, и поради тази причина, максималният ефект от електромагнитния уред ще бъде постигнат след 2 до 3 седмици.

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРЯ НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИЯТ УРЕД ПРОТИВ НАСЕКОМИ❓

Освен лесната, безпроблемна и безвредна употреба на уреда, друго голямо предимство е фактът, че той не се нуждае от никакви консумативи, за да защити помещенията Ви от досадните хлебарки. Включете електромагнитния уред в контакта, който се намира най-близо до пода. Толкова е лесно да се отървете от хлебарките завинаги – не се изискват никакви умения и усилия от Ваша страна.

Така или иначе, вече сте изпробвали всичко, което се предлага в аптеки и специализирани магазини, с една единствена цел – да се отървете трайно, а по възможност и завинаги, от досадните и неприятни квартиранти – хлебарките. Нищо не губите, ако се доверите на този революционен уред, даже напротив – може само да спечелите – веднъж завинаги да забравите за всякакви неприятни насекоми в дома, офиса, магазина, или където и да било другаде.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

  • Електромагнитният уред против хлебарки е с размери 50/35 мм, и диаметър 100 мм.
  • Теглото на уреда е само 160 гр.,
  • Мощността му е 3-9 W.
  • Притежава сертификат СЕ, което го прави подходящ за употреба в Европейският Съюз.
  • ​Безопасен за деца;
    За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

    Може да харесате още

    Последно разгледахте