Изберете категория
Вашата кошница

ДЕФОРМИРАЩА СЕ LED ЛАМПА 60W

ДЕФОРМИРАЩА СЕ LED ЛАМПА 60W
19.99 лв.
31.99 лв.
  • Статус: ✘Изчерпано
  • Код на продукт: 3083
Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

⭐ФУТУРИСТИЧНА LED деформираща се лампа, студена бяла LED светлина с фасунга - E27 , сгъваема крушка с 4 панела , универсална крушка подходяща както за дома, така и за работилници, лаборатории, читални, хамбари, складове, мазета.

✔️Регулируем дизайн : Тази уникална широкоъгълна LED светлина за паркиране с 4 ултра ярки деформируеми LED глави , всяко крило може да регулира до 90 градуса за покриване на по-широка зона и фокусиране на зоната, в която работите.

✔️ Super Bright LED Garage Light : Светлинните панели са оборудвани ;с диоди най-високо качество 246 бр , които осигуряват осветеност от 4500 лумена бяла дневна светлина 6000K . Има една голяма кръгла LED лампа и четири ярки LED панела осигуряват най-доброто разпределение на осветлението на закрито.

✔️Пестене на енергия и дълъг живот : Яркостта е няколко пъти по-висока от традиционните електрически крушки, но може да спести до 80% електроенергия 80W 450W( за стандартна лампа), което е икономия на пари и е екологично. В тази LED лампа се прилага нов тип топлопроводим изолационен материал, който е дълготраен и с максимална производителност, устойчив на топлина, висока температура и устойчивост на корозия, с над 45 000 часа дълъг живот .

✔️ Лесна за инсталиране : LED сгъваемата лампа е оборудвана със стандартна фасунга - E27, която е лесна и удобна за инсталиране. Няма нужда от инструменти, без окабеляване и професионални електротехници, просто спрете тока, завъртете пластмасовия капак от основата на лампата и го завийте в държача-фасунгата на вашата лампа.

✔️Широко приложение : Тази деформируема LED лампа с четири панела е перфектен избор за пълноценно осветяване на закрито, използвайки се в читални, гаражи, складове, мазета, работилници, помещения за отдих и почивка, плевни, помещения за оборудване, работно пространство, пристанища, авто магазини, промишлени и работни станции и т.н.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още

Последно разгледахте