Изберете категория
Вашата кошница

Маникюр и педикюр

Маникюр и педикюр
✅Тази компактна електрическа пила писалка е идеална при работа с всякакви видове гел и е подходяща за домашна употреба.✅Портативната електрическа пила писалка, заедно с 6 накрайника е лесен и удобен уред, подходящ при направата на маникюр, педикюр и ноктопластика. Подходяща е за работа както с естествени, така и с изкуствени нокти.✅Може лесно да сменяте всеки един от накрайниците и да регулирате скоростта на въртене чрез специално предвидения за целта плъзгач. Тази електрическа пила писалка е с дизайн, предвиден да ограничи шумът и вибрациите при работа.Инструкции за употребаСтъпка 1Натиснете ..
15.99 лв.
САМО СЕГА ВЗЕМИ 2 ПЛАТИ 1!ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ КОЛИЧЕСТВА!С ТАЗИ ОФЕРТА ПОЛУЧАВАТЕ 2 ОПАКОВКИ FAB FOILS.Омръзнало ли ви е да стоите в продължение на часове „с вързани ръце”, докато изсъхне лака за нокти❓Сложете край на скъпите процедури в салоните за красота и записаните часове със седмица напред❗Край и на разцапаните нокти и разваления маникюр „в последния момент”. Тук е революционния Fab Foils – комплект за професионален маникюр у дома.✔️ Бързо, лесно и в удобно за вас време можете да си направите професионален маникюр и педикюр. Винаги перфектни резултати за минути!..
8.99 лв.
Кажете сбогом на досадните станиоли...с тези страхотни щипки за сваляне на всички разтворими продукти за нокти. Поставете памучен тампон напоен с течността за сваляне и защипете със щипката. В комплект от 10 броя..
7.99 лв.
✔️Перфектни резултати - дълготрайното микроабразивно покритие на ролките за премахване на мъртва кожа ще заличи грубата, напукана, суха и олющена кожа от вашите стъпала, ще спомогне също да се ексфолират клетките от мъртвата кожа бързо и старателно, оставяйки вашите крака с мекота като на бебе и с усещане за чистота и комфорт.Комплект от 2 броя резервни ролки за автоматична пила за пети...
3.99 лв.
Машинка за сушене на лак за нокти
-38 %
✔️Компактна сушилня за маникюр в домашни условия - изсушава мигновено с помощта на студен въздух. Подходяща за изсушаване и на педикюр. Погрижете се за Вашите нокти бързо и професионално. Запазете пресния лак непокътнат. ✔️Компактен и портативен дизайн.Характеристики:Уреда е подходящ за сушене на лак за нокти, бои за маникюр, декорации; Удобство при използване - поставяте ръката в сушилнята и я отпускате –това е достатъчно да се задейства вентилаторът; Машинката ще се изключи автоматично, когато извадите ръката си; Мощност: 2 х АА батерии (не са включени); Размери:. (6.5 х 10.5 х 16 ..
9.99 лв. 15.99 лв.
⭐Новата пила за пети вече и с USB кабел отстранява грубата мъртва кожа по стъпалата, лесно и бързо⭐✔️Въртящ се накрайник на електрическата пилата за пети с микро-абразивни частици елиминира грубата кожа за дълъг период от време. Отстранява напълно мъртвата кожа, мазолите и изглажда напуканите пети.✔️Пилата за пети с диамантени кристали премахва мъртвата и груба кожа бързо и безболезнено от краката Ви лесно и успешно.✔️Само няколко минути са необходими, за да се насладите на страхотни крака, които ще искате да покажете. Може да се включи в USB порта на всеки лаптоп или компютър,&..
17.99 лв.
Защо да използвате GelActiv стелки за всеки ден❓Двойният слой гел доказано ефективно поема малките сътресения при ходене и помага за намаляването на натиска при ходене и ежедневните дейности. По-твърдият гел осигурява опора на свода на стъпалото и петата, а мекият гел придава превъзходно омекотяване и поема сътресението върху стъпалото. Предимства: Подходящи за всички номера обувки Изключителен комфорт Технология GelActiv Омекотява и поглъща микро ударите през целия ден Дизайнът на стелките осигурява комфорт през целия ден. Начин на употреба: Ако е необходимо, изрежете за да прилегне до..
9.99 лв.
САМО СЕГА ВЗЕМИ 2 ПЛАТИ 1!ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА НАЛИЧНИТЕ КОЛИЧЕСТВА!С ТАЗИ ОФЕРТА ПОЛУЧАВАТЕ 2 БРОЯ PEDI EGG .През летните месеци напуканите пети са проблем. Обуваме летните си сандали и ни се иска стъпалата ни и пръстите ни да изглеждат в тях меки и нежни. Да, през лятото краката ни напомнят за себе си. Поглеждаме ги и разбираме, че те имат нужда от няколко възстановяващи процедури. Защото никой не харесва загрубялата и напукана кожа. А, ето го и отговора на въпроса ви, как да направите стъпалата си меки и гладки: Pedi Egg - автоматична пила за пети.✔️ Специално разра..
15.99 лв.
Представяме ви комплект, пила за нокти с 5 приставки за професионален маникюр и педикюр в домашни условия.✔️Наслаждавайте се на прекрасен маникюр и педикюр у дома с пилата за нокти с пет приставки Salon Shaper! Всички операции се извършват с един бутон. Пилата за нокти с пет приставки е удобна за захващане и работата с нея е лека и приятна!✔️Пилата за нокти Salon Shaper е с висока скорост на въртене, достатъчно мощна за оформянето на акрилен маникюр, за премахване на гел лак и за оформяне на ноктите на краката. Достатъчно нежна за отстраняването на кожичките без да раздвоява или наранява нокът..
14.99 лв.
✔️Пила за пети отстранява грубата мъртва кожа по стъпалата, лесно и бързо.✔️Въртящ се накрайник с микро-абразивни частици елиминира грубата кожа за дълъг период от време време.Работи с 4 бр. АА батерии(не са включени в комплекта)...
11.99 лв.
Електрическа пила за нокти с 3 приставки  Портативна електрическа пила за полиране и оформяне на ноктите на ръцете и на краката За перфектен маникюр и педикюр за минути. Идеално оформени нокътната плочка. Прецизно и ефективно възвратно-постъпателно движение.  Комплектът включва:Електрическа пила за нокти Electronic Nail System с 3 приставки:с най-едрия тъмносин накрайник се оформят ноктите. средният накрайник със светлосин цвят премахва неравностите по повърхността. белият накрайник служи за финална обработка и полиране.Захранване: 1 брой батерия тип АА ..
12.99 лв.
Комплекта съдържа:Основна глава Глава за премахване на мазоли и мъртва кожа Глава за полиране и изглаждане на вълнообразни нокти Глава за почистване и полиране на трудно достъпните места Глава за полиране на ноктите и премахване на останали кожички по тях..
6.99 лв.
✔️Наслаждавайте се на прекрасен маникюр и педикюр у дома с пилата за нокти с пет приставки! Всички операции се извършват с един бутон. Пилата за нокти с пет приставки е удобна за захващане и работата с нея е лека и приятна!✔️Пилата за нокти е с висока скорост на въртене, достатъчно мощна за оформянето на акрилен маникюр, за премахване на гел лак и за оформяне на ноктите на краката. Достатъчно нежна за отстраняването на кожичките без да раздвоява или наранява нокътя нокътя.✔️Пет сменяеми глави. Компактен и лек, съвършен вид.Функции на приставките:Премахване на мазоли и мъртва кожа.Полиране и из..
9.99 лв.
Представяме Ви Scholl Instant Hard Skin Remover - ревлюционният уред за премахване на твърда, груба и мъртва кожа в областта на ходилата.Ергономично изработен от експертите на Scholl за удобна и лесна употреба.✔️С уникално разположени остриета, за да се осигури безопасно и ефективно отстраняване на грубата кожа.Кожата на ходилото е уникална, тъй като издържа ден след ден на напрежението от дългото стоене и ходене. Понякога продължителният натиск и триене, натоварване, както и от неудобни обувки, може да доведе до образуване на твърда кожа и мазоли. Експертите на Scholl знаят, че най-добрият на..
5.99 лв.
Лакирайте нокътя, поставете шаблона и лакирайте отново с друг цвят. махнете шаблона след изсъхване на лака, нанесете топ лак...
1.60 лв.
Лакирайте нокътя, поставете шаблона и лакирайте отново с друг цвят. махнете шаблона след изсъхване на лака, нанесете топ лак...
1.60 лв.
от 1 до 16 от общо 68 резултата (5 стр.)