Изберете категория
Вашата кошница

Соларна лампа със сензор

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

✴️Осветителните тела със соларно захранване стават все по-предпочитан начин за осветяване на двора и градината. Причините това е природосъобразен, евтин, ефективен и неизчерпаем метод.

✴️Соларните лампи, разположени между цветята във вашата градина стоят много красиво, но далеч не осигуряват нужната светлина, за да се придвижвате спокойно в двора, когато се стъмни.

✅Не се притеснявайте, имаме решението за вас външна лампа със соларен панел с LED диоди 5500К светлина и датчик за движение.

✅Моделът е с водоустойчива конструкция и няма нужда да я прибирате непрекъснато. Просто монтирайте на слънчево място, за да може соларният панел да се зареди и се насладете на светлината. А като споменахме монтаж моделът се фиксира с помощта на двойнозалепваща лепенка, най-добре върху гладка повърхност. Датчикът за движение позволява активиране само при нужда, т.е. когато се движите.

✅Стилната й визия пасва отлично на всеки дом. Лесен безкабелен монтаж и автоматичен датчик за активация. Изцяло автономно захранване.

✅Евтин и природосъобразен начин за осветление на двора.

✅Монтира се изключително лесно. Разполага с датчик за движение.

Характеристики:

  • Водоустойчив корпус
  • Стилен и изчистен външен вид
  • Ярка светлина
  • Работи с вграден соларен панел
За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още