Изберете категория
Вашата кошница

Светеща лед душ слушалка

Светеща лед душ слушалка
Цена:
17.99 лв.
  • Статус: ✘Изчерпано
  • Код на продукт: 2301
Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Цветовете влияят изключително много върху настроението – например зеленото релаксира, червеното активира, синьото подобрява работоспособността.

Защо казваме всичко това❓ Сега може да се „изкъпете“ в тези цветове. Да, с помощта на светещата ЛЕД душ слушалка. Този модел е с автоматично сменящи се цветове според температурата на водата. Когато тя е:

  • студена (под 25°C) свети в зелено
  • хладка (26-35°C) – синьо 
  • топла (36-45°C) – червено.
  • Когато водата е гореща (над 45°C) червената светлина премигва. Това е възможно заради вградения топлинен датчик, който предава информацията каква светлина да се активира.

✔️Светещата ЛЕД слушалка е универсална и пасва на всеки модел душ. Със своя изчистен дизайн и класическа визия се вписва идеално в интериора на всяка баня.

✔️Друго интересно е, че за своята работа не се нуждае от външно захранване. Светлината се активира веднага след пускане на водата, заради инсталираното динамо – без консумативи и напълно природосъобразно. Монтирането на новата душ слушалка е изключително лесно

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още