Изберете категория
Вашата кошница

Сгъваем соларен LED фенер

Сгъваем соларен LED фенер
14.99 лв.
20.99 лв.
  • Статус: ✘Изчерпано
  • Код на продукт: 3503

Възможни варианти

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Слънчевият светодиоден фенер е мултифункционален, независимо дали ще се използва като работна светлина, светлина за четене, или ще се използва за спешни случаи при лошо време и дейности на открито. Много удобен при бури, туризъм, къмпинг, риболов, като аварийно осветление за автомобила, в навеси, в таванското помещение, гаражи и при електрически прекъсвания и др.

✔️Перфектен подарък за семейството и приятели.Всеки един от фенери е изработен с устойчива на вода пластмаса - което ги прави изключително издръжливи, удобни за използване, където и да се намирате.

✔️Фенерът е направен, както за вътрешна, така и за външна употреба. За по-голямо удобство е изработен със сгъваем дизайн. Когато искате да използвате фенера, просто издърпайте дръжките нагоре. В противен случай просто се натиска леко надолу за регулиране на яркостта или за изключване. Можете да го пренесете, до където и да е необходимо, транспортира се много удобно.

✔️Ниско захранванаща се, много ярка LED лампа, светлината се разпръсква на 360 градуса, осветява до 8 часа, предназначена за пестене на енергия и за по-дълъг живот.

Позволява различни методи на зареждане:

  • вградени презареждащи се батерии, захранващи се от соларен панел
  • 5V DC USB зареждане
  • захранване чрез батерии - 3 броя AA, по 1,5 V.

Има също така и индикатор за зареждане. Чрез USB портът можете да зареждате вашия мобилен телефон или други устройства в аварийни ситуации. Дава възможност за множество начини, за предотвратяване липсата на електричество. Този фенер Ви дава увереността, че можете да имате светлина с вас по всяко време.

За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

Може да харесате още

Последно разгледахте