Изберете категория
Вашата кошница

СПИН МОП

Експресна доставка
до 24 часа след потвърждение
Замяна и връщане
улеснена процедура по замяна
Поръчка по телефон
Обадете ни се на 0877179988
Безопасно пазаруване
преглед преди заплащане

Как работи Спин Моп❓

✅Потапяте микрофибърната подложка във водата и с няколко натискания на дръжката, тя се завърта и изплаква, а само с още 2-3 натискания на дръжката в центрофугата, микрофибърната подложка е вече напълно суха.

✅Специалните микрофибърни влакна на мопа привличат всичко от пода. Благодарение на своята революционна, въртяща се на 3600 микрофибърна подложка и мощна система за завъртане на Спин Моп, даже не се налага докосването на замърсената подложка.

✅С натискане на дръжката, микрофибърната глава автоматично се завърта и виждате как във водата мръсотията се отлага. С подвижната до 900 дръжка и въртяща глава с лекота почиствате и най-трудно достъпните места.

✅Главата с подложка, въртяща се на 3600 се изплаква без никакво усилие. Лека и удобна за употреба, гъвкав дизайн, идеален за почистване на тесни пространства, ъгли, под мебели или за големи площи.

✅След почистването микрофибърната подложка се отделя лесно и може да бъде изпрана в пералня, за да се използва за последващ път. А кофата се сгъва в удобен за съхранение рамер.

Характеристика:

 • вместимост 19 литра
 • 2 бр кофи (чиста и мръсна вода)
 • дръжка
 • парцал
 • материал: полипропилен
  За да добавите своя отзив е необходимо да се впишете в своя акаунт или се регистрирайте. Вашето мнение е важно за нас. Благодарим Ви, че помагате на другите.

  Може да харесате още

  Последно разгледахте